Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 25a roda de teatre de l’Alt Penedès ha acabat amb bones sensacions i la voluntat d’anar a més en la propera edició

Amb 23 representacions, la participació d’una dotzena de grups de teatre i la col·laboració d’una vintena d’entitats i ajuntaments, la 25a roda de teatre de l’Alt Penedès arribava ahir a la tarda a la seva cloenda.

El grup Taller d’Assaig Teatre era l’encarregat de posar el colofó final a la roda amb la representació de l’obra ‘L’aposta o almenys no és Nadal’ amb un teatre Cal Bolet ple de públic.

Des de la coordinadora de grups de teatre amateur de la comarca, la GATAP, creuen que la roda s’ha mantingut en bones condicions malgrat la crisi i que remuntar fins a la trentena de representacions que s’havia fet fa uns anys serà possible ben aviat.

La GATAP forma part de la federació de grups de teatre amateur de Catalunya i, des de la junta, consideren que el teatre amateur té actualment una bona salut.

Entre els grups participants a la roda de teatre hi ha formacions veteranes, com La Torre de Les Gunyoles, i altres de molt joves, com el grup Pa amb xocolata de Torrelles, integrat per nois i noies d’entre 13 i 18 anys.

Des de La Torre de les Gunyoles, Jordi Solé, considera que cal explicar el què significa el teatre amateur al públic.

Per la seva banda, les joves integrants de Pa amb xocolata valoren en positiu l’experiència d’haver participat a la seva primera roda de teatre.

La 25a roda de teatre, que va comptar amb la presència del regidor vilafranquí i coonseller de cultura del CCAP Raimon Gusi, es va cloure amb el lliurament de records a tots els grups participants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: