Dimecres, 26 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Josep Maria Flores presentarà el proper 18 d’abril el seu llibre sobre Carles Puigdemont, amb la presència d’Artur Mas

El periodista Josep Maria Flores, instal·lat a Vilobí des de fa molts anys, presentarà al Vinseum el proper 18 d’abril el seu llibre “De pedra picada. Retrat íntim del president Carles Puigdemont”. Aquest és el seu primer llibre, com ha explicat a l’espai de l’entrevista de Penedès Televisió que es podrà veure aquest divendres.

Flores explica que es tracta d’un encàrrec que va rebre de part d’Angle Editorial el dilluns 12 de gener, el dia després que fos investit, i amb la condició de tenir el llibre enllestit en un mes i mig.
En el decurs de la entrevista Flores comenta que des del seu personal punt de vista, reconeix que l’uneix una bona amistat amb Puigdemont, ha estat un encert que Artur Mas es decidís per l’aleshores alcalde de Girona, tot i que el va sorprendre.
Defineix Puigdemont com una persona amb unes conviccions molt fortes, i d’aquí sorgeix el títol del llibre. “De pedra picada.
El llibre recull diferents facetes de la personalitat del 130è president de la Generalitat, tot remarcant que Puigdemont sempre ha fet política des del periodisme amb la voluntat de millorar la societat.
Parlant de la seva percepció sobre el president, Flores posa l’accent en el fer que és una persona molt directe i que parla molt clar. Es fa entendre.
Flores apunta que la presentació del llibre a Vilafranca es farà el proper 18 d’abril, a les 7 de la tarda a Vinseum, i que hi assistirà Artur Mas amb la qual cosa es podrà aprofundir un xic més en com es va prendre la decisió de proposar Puigdemont.
En el decurs de la conversa en l’espai de l’Entrevista, Flores recorda que de fet Artur Mas ja va defensar Puigdemont quan es postulava com a candidat a l’alcaldia de Girona i no comptava amb el suport de part de l’aparell del partit, l’any 2006.
Josep Maria Flores, amic personal i company de feina de Puigdemont al diari El Punt, articula un retrat proper i familiar, polític, professional i intel·lectual del president de la Generalitat. Amb nombroses anècdotes i detalls inèdits proporcionats per testimonis de primera mà.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: