Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

JARC creix prop del 6% a l’Alt Penedès, en les eleccions agràries

El president de la Junta territorial de JARC a Barcelona, el penedesenc Joan Esteve, es mostra content amb el resultat aconseguit per la seva organització en les eleccions sindicals al camp català, celebrades diumenge.
Segons valora Esteve, mantenen la “línia d’anar creixent, a poquet a poquet”.

Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya s’ha situat com a segona força amb el 27’6% dels vots, que representa créixer prop del 4’5% respecte el 2011.
A l’Alt Penedès, amb un 40’5% dels vots, el creixement ha estat del 5’08% respecte les anteriors eleccions i al Baix Penedès han experimentat una important crescuda, del 9’7%.
El president de la Junta territorial de JARC a Barcelona també ressalta que de les 18 meses de la nostra comarca han guanyat a 7 d’elles, destacant les victòries de Sant Martí Sarroca, la que té més pagesos censats, i Sant Sadurní.
La tercera força que participava a les eleccions, ASAJA, s’ha quedat sense representativitat perquè no ha assolit un nombre mínim de vots, fet que a Esteve no li acaba d’agradar perquè limita la representativitat a dues organitzacions: JARC i Unió de Pagesos.
Quant als reptes del sector vitivinícola per al nou mandat, Joan Esteve diu que mantindran la seva línia de treball.
Esteve recorda que la sectorial de la vinya i el vi de JARC, que presideix la sadurninenca Isabel Vidal, és una de les que més funciona.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: