Divendres, 25 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ja s’ha obert al trànsit el Passeig Rafael Soler així com una part de la zona de vianants

Des d’aquests dijous al vespre tant els vehicles com els vianants ja poden circular pel Passeig Rafael Soler entre el tram del carrer General Cortijo i Germanor que fins ara havia estat tancat a causa de les obres

Des d’ahir els vehicles ja poden circular per aquesta via i aparcar a les zones habilitades, concretament unes 25 places en aquest tram. D’altra banda, els vianants també poden gaudir des d’avui d’una zona de passeig a l’altra banda de la vorera que dóna a les cases. En canvi, de moment no es podrà accedir a la zona de la llosa perquè la terra s’ha d’acabar d’assentar i falta plantar el sauló de tota la part central.

Aquest migdia l’alcalde Pere Regull, el regidor d’Urbanisme Josep Maria Martí i tècnics de l’Ajuntament visitaven el resultat final d’aquesta primera part de les obres finalitzades. En aquest sentit preveuen que la part de la llosa i de jardí s’obriran al públic en uns dos mesos. També està previst en una segona fase obrir els dos aparcaments a banda i banda del carrer General Cortijo. El que estarà situat entre aquest carrer i l’Ateneu les obres estaran licitades en un parell de setmanes i preveuen que es pugui obrir pels voltants de la Festa Major. En el cas de l’altra banda, de General Cortijo al carrer Cal Bolet, on ara hi ha un aparcament provisional, el projecte es farà una mica més tard i des de l’Ajuntament preveu poder-lo obrir de cara a finals d’any. Entre aquests dos aparcaments hi haurà al voltant d’unes 250 places d’aparcament, en total.

Un altre espai que també està pendent és la placeta que hi ha entre General Cortijo i Rafael Soler. Tot i que a simple vista ja està pràcticament acabada encara queden alguns petits retocs. Des de l’Ajuntament preveuen que es podrà obrir en un parell de setmanes tot i que la zona sembrada encara trigarà un temps més a estar oberta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: