Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Gabriel Rufián assistirà a la Nit de la República que entregarà el VIII Premi Salvador Armendares a l’Associació l’Espiga

Gabriel Rufián assistirà a la Nit de la República que entregarà el VIII Premi Salvador Armendares a l’Associació l’Espiga

El VIII Premi Salvador Armendares ja té propietari. El jurat format per diverses personalitats de la societat civil vilafranquina han optat per entregar el premi de la vuitena edició a l’Associació l’Espiga.

El jurat va valorar la tasca social i de suport que aquesta associació duu a terme des de 1983, a persones amb capacitats especials per ajudar-les en tots els àmbits.
El guardó es lliurarà durant la Nit de la República que organitza ERC el proper divendres 8 d’abril a 2/4 de 9 del vespre l’Auditori de Vilafranca. A l’acte també hi participarà el diputat al Congrés, Gabriel Rufián, a més dels ja anunciats Sebastià Alzamora, escriptor i col·laborador del Diari Ara i el duet musical Carles Belda i Marc Serrats.
Per assistir a la Nit de la República cal enviar un correu electrònic a indicant nom, cognoms i telèfon de contacte. L’aportació del sopar és de 12€.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: