Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Freixenet celebra demà una reunió del seu consell d’administració per debatre la possible venda de part de les accions a l’empresa alemanya Henkell

Diversos mitjans de comunicació es fan ressò de la reunió i dels possibles plantejaments que es poden arribar a produir que podrien acabar d’una banda amb el control de més del 50% de les accions per part de l’empresa alemanya, o de l’altra amb un control majoritari de la branca Ferrer de la família.

Segons publica el diari digital “El Confidencial” la família Ferrer continua sent el soci majoritari amb el control del 42% de les accions. La resta de les accions està repartida entre les altres dues branques de la família, els Hèvia i els Bonet, que en aquests moments podrien estar interessats en la venda a l’alemanya Henkell. Els Hèvia estan per la venda, però el mateix diari digital assenyala que els Ferrer estarien plantejant a algun dels germans Bonet l’adquisició de la seva part de les accions, cosa que els garantiria mantenir la majoria. Els Bonet són 4 germans i cadascun d’ells disposa del 7’25% de les accions de Freixenet. Segons informa La Vanguardia els germans Eudald i Pere Bonet estan disposats a vendre, mentre que no està tan clar en el cas de Josep Lluís, president de la companyia, i la germana Pilar que estarien més propers als Ferrer.
Segons apunten diversos mitjans de tot això se’n parlarà demà en una reunió del Consell d’Administració del Grup Freixenet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: