Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC farà públic el 8 d’abril el premi Salvador Armendares en una celebració a l’Auditori de Vilafranca

El proper divendres 8 d’abril a l’Auditori de Vilafranca tindrà lloc la VII edició de la Nit de la República i l’entrega del guardó Salvador Armendares, i ho farà amb convidats de primer nivell com són l’escriptor mallorquí i col·laborador del diari ARA Sebastià Alzamora i pels músics Carles Belda i Marc Serrats.

ERC organitza de nou aquest acte festiu per commemorar la proclamació de la República i alhora per seguir treballant per consolidar el procés cap a la independència. L’acte estarà presentat per l’actriu Clara Cols i comptarà amb la col·laboració de la il·lustradora Eva Sans i les narradores Jordina Biosca i Magda Pie.
La novetat més destacada és que aquest any l’acte es farà a l’Auditori Municipal a la zona esportiva.
D’altra banda, a la Nit de la República també s’hi fa lliurement del premi Salvador Armendares, en memòria de qui va ser regidor i diputat d’ERC durant la República. El jurat d’aquesta edició està format per Joan Tarrada, de l’acadèmia Tastavins; Marga Cuscó, de la llibreria Cuscó; Núria del Campo, directora de la Biblioteca Torres i Bages; Georgiana Ciupag, membre de l’associació cultural catalano-romanesa; i per Andreu Caralt, vicepresident de l’Associació de Veïns de la Girada. El jurat ja s’ha reunit i properament es farà públic el guanyador d’aquesta edició.
Per apuntar-se a la Nit de la República cal enviar un mail a indicant el nom i cognoms i un telèfon de
contacte, cal enviar el mail abans del dimarts 5 d’abril.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: