Dimecres, 26 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Mossos d’Esquadra desmantellen una organització criminal que captava persones per cometre robatoris arreu de Catalunya, també a l’Alt Penedès

Els Mossos d’Esquadra desmantellen una organització criminal que captava persones per cometre robatoris arreu de Catalunya, també a l’Alt Penedès

El líder de la banda desmantellada pels Mossos d’Esquadra captava homes joves del seu país, Albània, que veien a Catalunya exclusivament per aprendre a robar.

El 16 de març, amb tota la informació de dues investigacions paral·leles recopilades, es va fer un operatiu policial a Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat que va culminar amb la detenció de dotze persones acusades de 48 robatoris amb força en domicilis d’arreu de Catalunya i de pertinença a organització criminal. S’han acreditat fets en una trentena de localitats de les comarques del Maresme, Vallès Occidental i Oriental, Bages, Osona, Anoia, Baix Llobregat, Solsonès i Alt Penedès.

Després de declarar en seu judicial, el jutge va decretar presó per onze dels dotze detinguts. Hores d’ara els investigadors estan duent a terme les gestions pertinents per localitzar els propietaris dels objectes recuperats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: