Diumenge, 9 de Maig de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca reuneixen unes 150 persones en la seva calçotada, el primer dels actes socials d’aquesta temporada

Cada any la calçotada serveis per obrir els actes socials de la temporada, i aquest 2016 també ha estat així. Des de primera hora del matí al local de Cal Figarot membres de la colla començaven a fer els preparatius per acollir les prop de 150 persones que tenien apuntades per aquesta edició.

I després ja es començaven a coure el xai i la cansalada. Com explica Joan de Déu Reyes, vici president de l’Àrea Social dels Castellers de Vilafranca, els calçots ja fa algunes edicions que els fan en un altre indret.
Aquest fet comporta que a la seu de Cal Figarot la gent vagi arribant amb més tranquil·litat, i de fet aquest 2016 els calçots van arribar sobre les 3 de la tarda.
Pel que fa a les activitats socials de la colla, Reyes remarca que el calendari està ja molt consolidat i que els actes més emblemàtics es mantenen tot i que es plantegen algunes novetats.
Les taules es van parar a l’interior de la nau de Cal Figarot, mentre que en el pati s’anava acabant de coure la carn a l’espera de l’arribada dels calçots i les carxofes que havien de completar l’àpat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: