Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Rotary Club Vilafranca ha lliurat a El Turó una furgoneta adaptada

El Rotary Club Vilafranca ha lliurat a El Turó una furgoneta adaptada

Es tracta d’una furgoneta Volkswagen Caravelle adaptada. Aquesta donació és fruit dels recursos aconseguits durant la celebració de la desena Nit Solidària organitzada per l’entitat vilafranquina a finals del 2014.

L’acte d’entrega s’ha fet al concessionari Vilamòbil Audi-Volkswagen de Vilafranca. Hi han estat presents, el seu gerent, Joan Nicolàs, el president actual del Rotary Club vilafranquí, Sebastià Jané, l’ex-president del Rotary Club de Vilafranca i responsable de la desena Nit Solidària, Joan Palau, i la presidenta de l’Associació El Turó, Francesca Vendrell.
El Turó Salut Mental Associació de Familiars i Amics és una entitat vilafranquina que treballa per estimular i facilitar la inserció social i laboral de persones afectades per algun tipus de trastorn mental i ofereix serveis d’atenció a les famílies. En aquest cas, la donació d’aquesta furgoneta adaptada servirà per al transport a les diferents activitats que realitzen les persones que acudeixen al centre.
La Nit Solidària és una cita anual, aquest any se celebrarà la dotzena edició, que organitza el Rotary Club de Vilafranca en benefici de diferents causes i entitats, recaptant més de 500.000€ al llarg d’aquests anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: