Dijous, 30 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El programa SEFED de Vilafranca participarà a la 12a Fira Internacional d’Empreses Simulades

Els propers dies 9, 10 i 11 de març tindrà lloc a Barcelona la 12a Fira Internacional d’Empreses Simulades, organitzada per la Fundació Inform, en el marc del Saló d’Ensenyament.

Durant la celebració d’aquestes fires l’alumnat, provinent de diferents comunitats de l’estat espanyol i de l’estranger, posa en pràctica la part més comercial de la seva formació. Les empreses simulades SEFED mostren els seus productes en directe i el seu tarannà comercial per tal d’aconseguir nous clients, fidelitzar els antics i posicionar-se en el mercat d’empreses simulades. L’alumnat entra en contacte directe amb la seva clientela potencial i negocien les compres i les vendes. La participació en la fira és un clar exponent d’aquesta activitat formativa i transnacional que rep l’alumnat de la Xarxa SEFED.
Enguany hi participaran 68 empreses, que exposaran i comercialitzaran en directe els seus productes, compartint coneixements i experiències. En l’àmbit internacional hi participaran 17 empreses simulades d’Àustria, Bèlgica i Itàlia.
La Xarxa SEFED està constituïda per centres de formació per a l’ocupació i de formació inicial que tenen com objectiu millorar les competències professionals de les persones en l’àmbit de l’administració emprant la metodologia de la simulació d’empreses.
El programa SEFED de l’Ajuntament de Vilafranca funciona amb el suport del Servei d’Ocupació de Catalunya i té més de 25 anys d’existència sent pioner al nostre país.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: