Dijous, 27 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El ple de Sant Sadurní aprova la construcció del nou Centre Cultural a la plaça Nova

El ple de Sant Sadurní aprova la construcció del nou Centre Cultural a la plaça Nova

Aquest dimarts el ple municipal de Sant Sadurní celebrava sessió extraordinària motivada per la voluntat d´accelerar la construcció de la nova biblioteca municipal a l´edifici de les antigues escoles de la Plaça Nova.

La confirmació de la subvenció de 770.000 euros procedent de la Generalitat, amb la condició que les obres d´aquest equipament finalitzin abans de l´1 de gener de 2017, ha precipitat la decisió d´endegar la segona fase d´aquesta actuació a la major brevetat possible.
Els dos punts que es portaven a debat, les modificacions de crèdit per la subvenció de la Generalitat, procedent del programa del PUOSC, i per a un préstec d´1.500.000 euros, va comptar amb els 12 vots favorables dels dos grups del govern, CDC i ERC, a més del PSC; mentre la CUP, ICV i el PP van sumar cinc abstencions.
La primera fase de les obres va suposar una inversió de 774.000 euros, dels quals la Diputació en va aportar 450.000. Una primera actuació que es va iniciar el 2014. La propera fase de construcció, que s’espera pugui començar a l’estiu, té un pressupost inicial previst de 2.270.000 euros, que permetran finalitzar la construcció de l´edifici i de la nova biblioteca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: