Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El musical Sugar, de la vilafranquina Laura Olivella, ha guanyat el premi de la Crítica 2015

Els Premis de la Crítica arribaven ahir a la nit a la divuitena edició amb l’acte de lliurament que tenia lloc a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm.

En aquesta nova convocatòria, organitzada per segon any per Recomana, Associació per a la Promoció de les Arts Escèniques, hi havia diversos finalistes vinculats al Penedès. D’aquests cal destacar la Laura Olivella, coreògrafa del musical Sugar, que es va poder veure el mes de desembre al teatre Gaudí. Com a millor musical de l’any eren finalistes “Molt soroll per no res”, “Shaking Shakespeare” i “Sugar”, de la companyia Som-Hi Films, i finalment va resultar guanyador del premi de la Crítica 2015 com a millor musical l’espectacle amb coreografia de Laura Olivella.
Es tractava de la versió catalana del musical de Broadway basat en la mítica pel·lícula de 1959 “Con Faldas Ya Lo Loco”.
Entre els finalistes hi havia també com a millor actriu de repartiment,
Marta Angelat de l’obra Vilafranca, com a millor actor de repartiment,
Manel Barceló, també per l’obra Vilafranca, i com a millor text Vilafranca de Jordi Casanovas.

Comentaris

  1. Regina Esclasans

    Excel.lent musical! Es va proposar als administradors de portar-lo a Vilafranca per la Festa Major. Malauradament la proposta no els va semblar atractiva. Una llàstima! Felicitats a la Laura i la companyia!

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: