Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El mes d’abril s’inicia un nou cicle del curs per a nadons a l’Escola Municipal de Música de Vilafranca, “Picant de mans”

La música en els nadons incideix de manera natural en el seu desenvolupament motor, cognitiu i emocional. A través de les moixaines, jocs de falda i cançons, l’infant té l’oportunitat de fer un aprenentatge tant descoberta del cos, com del llenguatge oral, del ritme, de la música i del moviment.

Es treballa la lateralitat i la relació amb els altres; les audicions, l’atenció i l’escolta; i la manipulació d’instruments i materials sonors, l’experimentació i la imaginació.
Tot aquest treball, a més, es veu reforçat per l’estimulació afectiva que proporciona el contacte amb el cos i amb la veu de l’adult, amb qui es comparteix l’experiència.
Les sessions són de 30 o 45 minuts, segons l’edat de l’infant, on s’hi treballen les cançons, les audicions, danses i jocs relacionats amb l’estació i les festes, diades i tradicions que s’hi corresponguin, i el condueix Montse Terrades.
El curs estarà format per 10 sessions que es desenvoluparan divendres a la tarda des del 8 d’abril fins al 17 de juny. Les inscripcions es poden fer a partir del 29 de març i fins el 7 d’abril a l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: