Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Festival Música i Veu torna aquest diumenge amb el violoncel d’Andrea Amador, el piano de Carlos López i rememorant Pau Casals

El Festival Música i Veu torna aquest diumenge amb el violoncel d’Andrea Amador, el piano de Carlos López i rememorant Pau Casals

La joveníssima Andrea Amador és una de les darreres descobertes d’aquest planter aparentment inesgotable de violoncel·listes catalans.

I en el seu concert diumenge al Fòrum Berger Balaguer reproduirà el recital que va oferir el mestre Casals a l’emblemàtica Sala de Concerts Mozart de Barcelona el 8 de novembre de 1925, organitzat per l’Associació Íntima de Concerts.
Andrea Amador, viol·loncelista de 22 anys, és guanyadora del Premi d´Honor fi de carrera tant en la categoria solista com de música de cambra del Conservatori del Liceu el 2014 amb el mestre Peter Thiemann.
Carlos López, pianista de 20 anys, és guanyador del Premi d’Honor 2012 de Grau Professional del Conservatori de Badalona en la categoria de solista.
Com sempre al final del concert hi haurà un tast de comiat. Els assistents són convidats, en finalitzar el concert, a una degustació de cava i catànies, que se servirà a la Sala d’exposicions del mateix Fòrum Berger Balaguer.
Les entrades al preu de 6€ es poden adquirir al portal topticket.cat o a la taquilla del Fòrum Berger Balaguer, els dijous, divendres i dissabtes, de 6 a 8 de la tarda, i diumenges i festius de 12 a 2 al matí i de 6 a 8 a la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: