Dimecres, 8 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca guanya al Terrassa en els darrers minuts del partit

Els Vilafranquins mantenen el segon lloc a la classificació de la Tercera Divisió Nacional.

Desprès de l’èpica del final de partit de dissabte viscut al pavelló d’hoquei de Vilafranca, l’estadi municipal va viure ahir uns moments de gran emoció.

El Vilafranca que guanya a fora de casa, sembla que té més dificultats per fer-ho a camp propi. El partit d’ahir es va posar coll amunt al final de la primera part quan Adrian Gimeno marcava el 0 a 1 pel Terrassa en el minut 41. La segona part va ser molt treballada pel degà penedesenc. Daniel Medina marcava el gol de l’empat al minut 9 de la segona part. Tot semblava que acabaria en empat fins que al minut 85 de partit, a manca de cinc minuts pel final, el golejador Santi Triguero marcava el gol de la victòria final. Amb aquest resultat el FC Vilafranca suma 54 punts i s’aferra a la segona posició en la classificació del grup V de la Tercera Divisió Nacional, que encapçala el Prat amb 62 punts.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: