Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El departament d’Ensenyament encara no ha presentat el projecte definitiu de l’edifici de l’Institut Nou de Vilafranca

El centre del barri de la Girada va fer ahir la jornada de portes obertes amb molta concurrència de famílies interessades en la seva oferta educativa.

Una confluència de públic que ja es va produir l’any passat, que era el primer en el que les aules de l’institut acollien la jornada de portes obertes.
El director, Pere Serveto, oferia una xerrada i desprès es podien visitar les diferents instal.lacions i equipaments del centre, com pot ser el cas del laboratori, amb l’acompanyament de professors i alumnes.
Un dels aspectes que més interès suscita entre els actuals alumnes i les famílies que en el futur voldran anar a l’institut és quan començaran les obres del nou edifici. De moment però no hi ha una data concreta, tot i que s’està avançant en el projecte definitiu.
El curs vinent el nou institut oferirà estudis de primer, segon i tercer d’ESO, perquè va creixent en línies a mesura que avancen els anys. Això fa, segons el seu director, que tinguin també més facilitat per adaptar-se a la nova normativa d’educació, la LOMCE, que a partir del curs vinent ja s’aplicarà al 100%.
D’altra banda una de les diferències del centre de la Girada amb altres instituts de Vilafranca és l’oferta del xinès com a segona llengua. Un segon idioma que dona bons resultats.
Aquest dijous el Nou Institut de la Girada i l’escola Estalella i Graells eren els darrers centres en oferir la jornada de portes obertes a Vilafranca.
Ara totes les famílies ja disposen d’informació suficient per decidir a quin centre es volen preinscriure. Les preinscripcions començaran el proper 30 de març i s’allarguen fins el 7 d’abril.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: