Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cicle de debats a Vilafranca dedica la 3a sessió amb “Les migracions forçades”

El dimecres que ve a dos quarts de 8 del vespre a l’Escorxador de Vilafranca tindrà lloc el debat “Les migracions forçades”.

En aquesta 3a sessió, es tractarà la realitat i el drama migratori forçat pels conflictes armats, polítics i manca de llibertats. D’altra banda també es parlarà dels que fugen dels problemes mediambientals, com sequeres i inundacions, i recursos naturals en perill com els boscos.

Aquest debat entra dins del cicle de debats a Vilafranca i és un dels quatre elements de la crisi de la civilització. Amb aquests debats es pretén poder ajudar a intuir els canvis profunds indicadors d’una crisi sistemàtica, a interrogar-nos sobre la idea de progrés i a estimular una resposta personal col•lectiva.

La sessió anirà a càrrec d’Alfonso López, expresident d’Amnistia Internacional a Catalunya i Espanya, Anna Pérez Català, investigadora d’Ecologistes en Acció i estarà moderada per Miquel Cartró.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: