Divendres, 25 de Juny de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Centre Vilarnau de Sant Sadurní oferirà un nou taller per donar suport per a mares i pares d’infants d’entre 3 i 6 anys

“L’ofici de ser mare i pare” és un projecte adreçat a mares i pares d’infants d’entre 3 i 6 anys que tinguin ganes de compartir experiències, dubtes i angoixes en relació a l’educació dels seus fills.

El taller anirà a càrrec de dues professionals: una treballadora social i una educadora social, amb experiència en l’àmbit infantil i la família, que acompanyaran al grup a trobar els seus propis recursos personals per tal d’abordar situacions de la vida quotidiana.

Al llarg de les sessions setmanals el taller abordarà temes com l’autoestima dels pares, les normes i els límits, les emocions i l’afecte entre pares i fills. Totes aquestes reflexions teòriques es faran a partir de les pròpies vivències, dinàmiques grupals i visionat de vídeos.

El taller es farà al Centre Vilarnau de Sant Sadurní del 19 d’abril al 14 de juny, els dimarts de dos quarts d’onze a 12 del matí. És gratuït i les inscripcions es poden fer del 30 de març al 13 d’abril al Centre Vilarnau i al Departament d’Acció Social de l’Ajuntament. Per a més informació sobre els horaris d’inscripció es pot visitar la web de l’Ajuntament de Sant Sadurní.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: