Dissabte, 16 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Banc de Temps de Vilafranca es posa en marxa per segon any consecutiu

Amb l’eslògan: El teu espai d’intercanvi. Valorem el teu temps. Apuntat’hi!, el Banc de Temps de Vilafranca es presenta per segon any i convida a participar a tothom.

El Banc de Temps és un sistema gratuït d’intercanvi de serveis, tasques puntuals, habilitats, coneixements i relacions entre persones que es valora pel temps prestat. El servei ha organitzat una activitat a La Fassina per tal de convidar a tothom a participar-hi, explicar en què consisteix i quins serveis es poden trobar.

Els intercanvis es realitzen de manera gratuïta i hi pot participar qualsevol persona, major d’edat, que comprengui i accepti el funcionament del Banc de Temps. Es poden trobar intercanvis com tot tipus de formació, conversa d’idiomes, classes de cuina i informàtica, atenció a les persones, tasques domèstiques, entre altres. En aquest any ja estan 95 persones apuntades, el que suposa molta diversitat d’oferta.

Per rebre més informació es pot trucar al 93 817 19 95, adreçar-se al Servei d’Ocupació i Formació de la Fassina o bé enviar un correu a

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: