Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Diumenge 3 d’abril se celebra la 4ª edició de la cursa de muntanya Correbocs d’Ordal

Diumenge 3 d’abril se celebra la 4ª edició de la cursa de muntanya Correbocs d’Ordal

El proper diumenge 3 d’abril a les 9 del matí torna la 4ª edició de la Cursa de Muntanya Correbocs d’Ordal. Una de les sorpreses que destacarà en la quarta edició de la Correbocs respecte a les anteriors, és que l’inici de la cursa és modifica i els participants sortiran de la pista d’Ordal en direcció al Puig d’Agulles.

Els que facin la cursa de 16km passaran pel Puig d’Agulles i el Montcau i als de la cursa de 31km els hi espera a la part final del recorregut el Crestabocs! D’aquesta manera es descobriran els volts del Puig d’Agulles i el Montcau als participants de la cursa curta i s’exigirà la conquesta del Crestabocs als més intrèpids a partir del quilòmetre 24.
Les inscripcions es poden fer per internet a www.correbocs.com. Tots els corredors en finalitzar la cursa, tindran un obsequi de record. A més a més l’organització tindrà preparat pa amb tomàquet i botifarra, per recuperar forces. Hi haurà premis per als primers classificats i sorteig de productes locals entre tots els participants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: