Divendres, 15 de Novembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Covides celebrarà la quarta edició de les Jornades Tècniques de Viticultura sobre les noves tendències i presentarà un estudi d’adaptació de varietats

El celler cooperatiu Covides farà unes jornades adreçades a socis el dijous que ve a l’edifici de Cevipe de Sant Sadurní.

Les jornades estan organitzades anualment des de l’Agrupació de Defensa Vegetal de Covides: tractaran sobre les noves tendències en viticultura i presentaran un estudi d’adaptació de varietats.

La jornada tècnica constarà d’un seguit de conferències sobre temes d’actualitat: des de mètodes de poda per allargar la vida del cep, fins a temes relacionats amb els sòls i la nutrició de la vinya, o amb el registre de productes fitosanitaris per la confusió sexual.

La conferència final anirà a càrrec de Lluís Giralt de l’Incavi i servirà per presentar els resultats d’un estudi sobre l’adaptació de varietats a la vinya, fet durant 5 anys entre l’Incavi i Covides. Finalment la cloenda anirà a càrrec de Salvador Puig, nou director general de l’Incavi.

Per qualsevol informació i inscripcions als actes cal trucar al 93 817 25 52.

Programació

Ràdio Vilafranca

04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

04:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
04:30
Esport comarcal
Futbol. La Granada - Òdena
05:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: