Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Convergència ha posat en marxa aquest dissabte a Vilafranca el procés de participació intern per refundar-se

L’Escorxador acollia una trobada amb militants, simpatitzants i integrants de llistes electorals de Vilafranca i comarca per plantejar un debat i reflexió intern del partit.

Aquest debat té tres àmbits, un és l’eix ideològic, un altre l’estructura organitzativa i finalment també es tracten aspectes referents a l’ estratègia política. El debat l’han titulat Torn Obert i s’acompanya d’una enquesta en la que es faran preguntes explícites sobre el canvi de nom, la tria de candidats i el “règim d’incompatibilitats”. A Vilafranca les responsables del procés pre-congressual són l’Esther Peña i l’Anna Doblas, i a la comarca Francesc Olivella i Ramon Riera.
Esther Peña, ens avançava just abans de començar la jornada la metodologia de treball.
Per la seva banda Anna Doblas destaca que el procés s’ha dut a terme perquè Artur Mas ha vist clara la necessitat de consultar a les bases, i des de Vilafranca esperen que s’escolti al territori.
La primera part de la sessió es duia a terme a través d’una enquesta temàtica de 90 preguntes, que tenia una durada de quaranta minuts.
Una segona part de la sessió es basava en un debat més obert amb un guió que es donava als assistents. El buidatge de les opinions dels participants servirà per posar les bases del congrés que se celebrarà el primer cap de setmana de juny.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: