Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Artur Mas inaugurarà la desena edició del Festival Vijazz, que dedicarà l’espai del Claustre de Sant Francesc a intèrprets femenines

L’expresident de la Generalitat, Artur Mas, ha confirmat que inaugurarà la 10a edició del Banc Sabadell Vijazz Penedès l’1 de juliol a Vilafranca.

Una edició molt especial i plena de novetats a l’arribar al desè aniversari del Festival que marida els millors vins i caves del Penedès i el millor jazz internacional el primer cap de setmana de juliol.
El president dels Tastavins, Joan Tarrada, destaca la presència de Mas a la inauguració del Vijazz.
D’altra banda Tarrada ha explicat que Artur Mas ha donat suport també a la concessió de la Creu de Sant Jordi a Tastavins Penedès. Mas coneix de ben a prop la feina de Tastavins Penedès, ja que és Acadèmic d’Honor de Tastavins Penedès, fa anys que participa en el dinar de treball del Vijazz i, de fet, fa pocs mesos va visitar l’Espai Penedès Barcelona.
Joan Tarrada també ha comentat altres novetats destacades de l’edició del festival d’aquest any. Per exemple no hi haurà l’escenari de la rambla de Sant Francesc, però en canvi s’oferirà un espai de concerts al Claustre de Sant Francesc en el que s’hi ha previst una presència d’artistes femenines de talla internacional, amb una atenció també al tast dels vins.
Tarrada assenyala que es busca un espai apropiat pel consum de vins i que a la rambla es donava la circumstància que hi havia molta presència de cervesa o cubalibres.
Un altre espai nou se situarà a la Plaça del Penedès on es vol dedicar una atenció especial als intèrprets joves i als músics penedesencs.
Tractant-se del desè aniversari del Vijazz des de l’organització també estan planificant un acte inicial que es convertirà en una festa d’aniversari en la qual es festejarà també els 50 anys de l’Acadèmia Tastavins Penedès. Serà un acte que tindrà lloc la nit del dilluns 27 de juny al Casal de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: