Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquesta Setmana Santa hi ha hagut una alta ocupació en l’aparcament d’autocaravanes a Vilafranca

El maig de 2012 es posava en funcionament la zona per a autocaravanes en l’aparcament que hi ha al carrer de l’Espiga amb entrada pel carrer Eugeni d’Ors de Vilafranca.

Si en general durant l’any hi sovintegen els usuaris, aquesta Setmana Santa ha crescut l’ús de la instal•lació, ja que s’han ocupat totes les places i fins i tot algunes autocaravanes s’han instal•lat a l’aparcament del voltant.

La zona compta amb 10 places amb tots els serveis, com ara punt d’aigua i recollida d’aigües grises i negres. Tot i que no disposem d’un registre de dades ja que és d’ús lliure, s’ha pogut detectar una consolidació positiva que ha anat augmentant any rere any, sobretot en certs moments de l’any en que l’ocupació és molt alta, com la Festa Major o la Fira del Gall. En aquests casos s’amplia l’aparcament habitual per tal de poder acollir a tots els turistes.

La majoria d’usuaris provenen de Catalunya i de l’estat Espanyol, tot i que n’hi ha d’internacionals que venen de pas i aprofiten una àrea urbana com la de Vilafranca per tal de fer un descans i una visita exprés pels encants de la vila.

L’estada està regulada a un màxim de 72 hores, amb la voluntat que no es converteixi en una zona d’acampada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: