Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dissabte nou Tast de Cambra a Vinseum, “Haydn íntim” amb Lorenzo Coppola

A les 7 de la tarda d’aquest dissabte continua la programació musical que organitza la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, amb el quart Tast de Cambra de l’Orquestra de Cambra del Penedès que tindrà lloc a l’Auditori de Vinseum i que porta per títol “Haydn íntim” amb Lorenzo Coppola.

Aquest dissabte descobrirem el Joseph Haydn més íntim a través d’una selecció de trios que el compositor vienès va escriure per a baryton, viola i violoncel. Haydn els va composar per al Príncep Nikolaus de la família Esterházy, a les ordres del qual treballava. El príncep tocava el baryton, un instrument de corda emparentat amb la viola de gamba. En aquesta ocasió, però, la part del baryton serà interpretada pel clarinet d’amore, que té també un ampli registre i una tessitura similar que propicia els efectes dramàtics.
Les peces són petites joies musicals, plenes de sorpreses inesperades i diàlegs delirants entre instruments. El públic podrà gaudir i emocionar-se amb la interpretació de Lorenzo Coppola, un dels clarinetistes més aclamats del món i de Núria Pujolràs i Marion Peyrol, primeres figures de la música antiga del panorama actual.
Al final del concert hi haurà una degustació de caves Pere Ventura, patrocinador del concert.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: