Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

AMPERT mostra en una exposició la seva trajectòria des de 2008 i espera ampliar els seus serveis aquest any al Baix Llobregat i el Garraf

La Capella de Sant Joan acull aquests dies l’exposició “Mai caminaràs sol”, que mostra a través de 26 plafons la història d’AMPERT des de 2008 en que es va presentar públicament, amb tot el que ha fet en aquests anys i el que es plantegen a partir d’ara.

Com remarca el president d’AMPERT, Joan Ríos, es tracta d’una exposició divulgativa.
Ríos recordava que l’any 2009 van iniciar amb una furgoneta de 9 places el transport de malalts oncològics, i en aquests moments disposen d’una furgoneta de 17 places. Cada cop són més socis a l’entitat, i també més usuaris, ja que també són més coneguts i la gent reconeix la seva tasca de suport als malalts i a les famílies.
De cara al futur més immediat, Ríos explica que la seva intenció aquest 2016 seria poder ampliar el servei que ofereixen a les comarques veïnes del Garraf i el Baix Llobregat.
En aquests moments AMPERT organitza un viatge diari per transportar malalts oncològics de l’Alt Penedès a l’Hospital Duran i Reynals de l’Hospitalet de Llobregat.
L’exposició “Mai caminaràs sol” es pot visitar fins el proper 3 d’abril a la Capella de Sant Joan.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: