Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Alguns trams dels c/ Sant Jaume i Antoni Mestres Jané de Vilafranca estaran tallats al trànsit a causa de treballs d’asfaltatge

Entre dilluns i dijous de la setmana vinent s’executaran treballs d’asfaltatge en trams dels carrers Sant Jaume i Antoni Mestres Jané, al barri de les Clotes.

Concretament es tracta del carrer Sant Jaume, entre els carrers Antoni Mestres Jané i Balcó de les Clotes, i el carrer Antoni Mestres Jané entre el carrer Sant Jaume i el carrer Vilobí, on darrerament s’han dut a terme tasques de renovació de la xarxa de sanejament.
Per realitzar els treballs de fressat, asfaltatge i pintat d’aquest trams es prohibirà l’estacionament durant els dies 14, 15, 16 i 17 de març. Així mateix es desmanarà al veïnat que durant aquests dies, entre les 8 del matí i les 8 del vespre s’eviti entrar i sortir dels aparcaments comunitaris o particulars per tal de no interferir els treballs.
En una primera fase s’executarà el carrer Sant Jaume, entre el carrer de l’Escorxador i el Balcó de les Clotes, en una segona fase s’executarà el carrer Sant Jaume, des del carrer Escorxador fins al carrer Antoni Mestres Jané i el carrer Antoni Mestres Jané fins al carrer Vilobí, i la tercera fase serà l’encreuament del carrer Sant Jaume amb el carrer Escorxador. En tot moment hi haurà la circulació oberta en el creuament del carrer Sant Jaume amb el carrer Escorxador, i en la sortida de l’aparcament municipal. Durant l’execució dels treballs s’anirà tallant i obrint la circulació de les diferents fases.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: