Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

360 dones han participat al sopar de la dona dels Monjos

El sopar de la dona es va celebrar divendres a la pista poliesportiva de l’avinguda de Catalunya i va comptar amb la participació de 360 dones del municipi.

El sopar va començar amb el parlament de benvinguda a càrrec de l’alcaldessa Imma Ferret i la regidora Filo Martínez. Ambdues van reivindicar el paper de la dona en l’actual societat i van recordar la necessitat de continuar treballant per la plena igualtat entre homes i dones.

En acabar el sopar es va celebrar un ball i diverses activitats lúdiques.

Els actes de commemoració del Dia de la Dona continuaran el proper mes d’abril amb una sortida a les colònies tèxtils del Llobregat, guiada per l’escriptora Assumpta Montellà. Les inscripcions es poden fer a l’Ajuntament. El preu és de 13 euros i es prioritza la inscripció de persones empadronades al municipi.

D’altra banda, aquest diumenge també es podrà participar a la cursa per la igualtat que començarà a les 11 del matí des de davant de la Biblioteca. La cursa té dos quilòmetres i mig de recorregut i està pensada per tal que es pugui fer també caminant. La inscripció és gratuïta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: