Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vinseum acollirà demà un col·loqui amb motiu de l’edició del llibre ‘Cava, on vas?’ amb persones del sector i de l’àmbit literari

Propostes Culturals Andana, amb la col·laboració del Vinseum, han organitzat un col·loqui sobre el llibre Cava, on vas? El llegat d’Agustí Torelló Mata, escrit pel periodista i psicòleg Josep Forns, que tindrà lloc demà a 2/4 de 8 del vespre, a l’auditori del museu vilafranquí.

L’acte comptarà amb la participació de dues persones del sector i dues de l’àmbit literari, a més de l’autor del llibre. En concret, hi seran presents, Gabriel Giró, exsecretari general del Consell Regulador del Cava, a més de viticultor i elaborador de Caves Giró del Gorner; Manuel Raventós Negra, president i enòleg de Raventós i Blanc, Teresa Costa-Gramunt, escriptora i crítica literària, i Manuel Cuyàs, periodista i escriptor. El col·loqui serà moderat per la periodista Montse Bueno.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: