Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vallformosa culmina la seva professionalització amb la sortida de dos dels germans Domènech de l’empresa

Les caves de Vilobí inicien una nova etapa després que el passat mes de gener finalitzés el procés de professionalització encetat el 2010, amb l’arribada de Vicenç Vidal a la direcció general de l’empresa familiar.

En aquell moment l’aleshores directora general, Queta Domènech, filla del fundador i actual president d’honor va cedir el càrrec a Vidal, que portava 20 anys a les àrees de finances i operacions de Vallformosa, i es va convertir en presidenta.
Ara amb la sortida de dos dels tres germans vinculats a l’empresa, Oriol i Xavier Domènech, culmina aquest procés de professionalització de 5 anys. Els dos germans de Queta Domènech han acabat la seva relació laboral amb Vallformosa, però mantenen els drets sobre el patrimoni familiar. Queta Domènech i Vicenç Vidal són administradors solidaris i tenen el 100% de la propietat de l’empresa.
El director general de Vallformosa, Vicenç Vidal, agraeix a la família Domènech que decidís apartar-se de la gestió i fes confiança a un professional i explica que inicien aquesta nova etapa amb un equip professionalitzat i consolidat.
Al llarg d’aquests cinc anys també s’ha renovat la capacitat productiva del Grup Vallformosa i ara, segons Vidal, estan en el punt òptim per continuar creixent.
Amb prop del 50% de les exportacions concentrades a Bèlgica, volen obrir nous mercats i primar el valor per damunt del volum.
Vallformosa ha passat dels 10 milions d’euros de facturació, l’any 2010, als 28’7 milions del 2015. Segons Vidal, l’objectiu és continuar creixent dos dígits.
El Grup Vallformosa, que té com a principals marques Vallformosa cava, Domènech Vidal, Gran Barón o Mistinguett cava, te una plantilla de 80 persones.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: