Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

UP denuncia Casa Ametller per presumpte incompliment de la normativa en una oferta de fruita i verdura

Unió de Pagesos de Catalunya ha denunciat la venda que dijous i divendres passat Casa Ametller va anunciar a la premsa d’una cistella de fruites i verdures a un euro per als socis del Club Casa Ametller.

La cistella contenia taronges, bledes, un enciam i una escarola per sota dels preus freqüents de venda al públic d’aquests productes a la província de Barcelona, durant la setmana del 8 al 14 de febrer
Unió de Pagesos ha denunciat aquesta pràctica comercial de Casa Ametller al Servei d’Ordenació de la Distribució Comercial del Departament d’Empresa i Ocupació per presumpta venda a pèrdues, pràctica que està prohibida per la llei estatal d’ordenació del comerç minorista.
El sindicat exigeix una vegada més al Govern que extremi el control del compliment de les normatives que regulen les obligacions i els drets del mercat davant aquests abusos il·legals en la resta de la cadena alimentària. Per a Unió de Pagesos, aquesta és una de les prioritats per aconseguir consolidar la pagesia professional a Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: