Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una seixantena de persones ha assistit a la conferència “L’evolució demogràfica de la població”, organitzada per la regidoria de la Gent Gran

La demògrafa de l’Institut d’Estadística de Catalunya Mireia Farré va explicar ahir a l’Escorxador davant d’unes seixanta persones les claus de l’evolució demogràfica de la població.

La conferència estava organitzada per la regidoria de la Gent Gran de l’Ajuntament de Vilafranca i expressava, com a missatge principal, que l’envelliment de la població catalana és senyal d’una societat que avança.

La missió de l’Institut d’Estadístic de Catalunya (Idescat) és proveir informació estadística rellevant i d’alta qualitat, amb independència professional, i coordinar el Sistema estadístic de Catalunya, amb l’objectiu de contribuir a la presa de decisions, la recerca i la millora de les polítiques públiques. L’institut també organitza xerrades com la que es va fer ahir a Vilafranca per difondre la seva tasca i les dades que recullen i ajudar als ciutadans a interpretar-les.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: