Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una cinquantena de joves van participar a la Trobada de Joves que es va fer a Sant Sadurní

L’objectiu de l’activitat, que va tenir lloc divendres passat, va ser presentar el projecte d’investigació que s’està fent sobre la situació dels i les joves a Sant Sadurní i recollir l’opinió i els comentaris dels participants sobre diferents eixos d’actuació: participació/associacionisme, cultura, cohesió social, formació, ocupació, salut i habitatge.

La Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia, per encàrrec de la Regidoria de Joventut amb el suport de la Diputació de Barcelona, desenvolupa aquest projecte de diagnosi, l’objectiu general és apropar-se a la realitat dels i les joves del municipi per disposar d’elements que permetin orientar les línies d’actuació del Pla Local de Joventut.
La Regidoria de Joventut vol destacar l’èxit d’aquesta convocatòria i anima als participants a seguir treballant conjuntament en la elaboració del Pla Local de Joventut.
Una de les properes actuacions del projecte d’investigació serà l’activació d’una enquesta on line per recollir les opinions de la població jove en general.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: