Dijous, 30 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un nou curs de “Picant de mans”, adreçat als més petits i les seves famílies, consolida l’oferta musical per els infants a Vilafranca

L’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet organitza un cop més Picant de mans, el curs de sensibilització musical per a nadons de 10 mesos a 3 anys. En aquests moments s’estan fent les sessions del segon trimestre, que confirmen la bona acollida d’aquesta proposta entre les famílies amb infants entre els 10 mesos i els 3 anys.

Montse Terrades, titulada en educació infantil i amb més de vint anys d’experiència ensenyant música, condueix les sessions i remarca que es tracta de fer de la música un estímul.
Els objectius del curs són molts, però bàsicament es tracta d’introduir l’infant en el món de la música de manera natural, interrelacionar el llenguatge musical amb altres llenguatges, afavorir el component lúdic en l’activitat musical i desenvolupar la imaginació.
Es busca partir de cançons que els infants ja poden conèixer, tot i que Terrades reconeix que la música clàssica ofereix moltes possibilitats. Sempre amb audicions de curta durada per tal de no fer-los perdre l’atenció.
Tot plegat es fa en companyia de pares o altres familiars, de manera que també és un espai per aparcar l’activitat frenètica del dia a dia i gaudir del temps i de la música sense més preocupacions. Les sessions són de 30 o 45 minuts, segons l’edat de l’infant. Cada divendres es fan tres sessions, una per nadons fins a 18 mesos; un altre dels 19 mesos als 23 mesos i un darrers dels 2 als 3 anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: