Diumenge, 14 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un equip dels Castellers de Vilafranca participarà en el Torneig Casteller de Futbol

Els Castellers de Vilafranca participaran aquest cap de setmana a la 15a edició del Torneig Casteller de Futbol que tindrà lloc a Tarragona.

El torneig, que aquest any l’organitza la Colla Jove de Tarragona, es desenvoluparà entre dissabte i diumenge i comptarà amb la representació de 32 colles castelleres diferents. Els de Vilafranca s’enfrontaran en la fase de grups contra els Marrecs de Salt, els Castellers del Poble Sec i els Castellers de la Sagrada Família (grup A). En el cas de participar en les següents fases eliminatòries, l’equip vilafranquí podrà arribar a jugar fins diumenge al migdia, quan tindrà lloc la final del que també es coneix com a Torneig Intercasteller.
L’equip dels Castellers de Vilafranca vol alçar per cinquena vegada el títol del torneig i col·laborar a crear una bona relació amb les altres colles del món casteller, un dels objectius generals d’aquesta competició.
El Torneig Casteller de Futbol és un acte obert a tot el públic que ho
desitgi. De fet, la colla fa una crida a tothom per anar a animar l’equip durant el cap de setmana amb samarretes i bufandes identificatives.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: