Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’ha suspès l’espectacle “Eternamente jóvenes” previst per aquest dissabte al Casal

La suspensió ha estat deguda als problemes de salut d’un dels artistes que tenien prevista l’actuació, el cantant Phil Prim dels Pop Tops.

Aquesta mateixa tarda l’empresa responsable de la producció de l’espectacle ha comunicat al Casal que l’artista no està en condicions de poder actuar degut a una recent operació de menisc que l’impedeix viatjar i estar damunt l’escenari durant l’actuació.
L’empresa responsable de la producció de l’espectacle i la direcció de l’entitat lamentem les molèsties que la suspensió pugui ocasionar.
Donat que la suspensió és indefinida, des de la direcció de l’entitat s’ha decidit retornar l´import de les entrades a totes aquelles persones que les havien adquirit.
La devolució de les entrades adquirides per Internet es farà directament al compte de tarja de crèdit del comprador i la devolució de les entrades adquirides a oficines o taquilla es farà a les oficines, presentant les entrades d’aquest espectacle, a partir de demà dijous 18 de febrer.
La devolució es farà els dimecres, dijous i divendres de 5 de la tarda a 8 del vespre, a les oficines de l’entitat de la Rambla Nostra Senyora, 37.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: