Diumenge, 14 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’ha obert el termini per sol·licitar l’ús de les instal·lacions esportives municipals durant la temporada d’estiu

La temporada d’estiu compren el període des de la finalització del curs escolar actual fins a l’inici del curs següent, del 27 de juny al 5 de setembre de 2016, ajustant el calendari que anualment publica el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

El termini màxim de presentació de sol·licituds finalitzarà el divendres 18 de març.
Finalitzat aquest termini, es comunicaran els horaris concedits dins de la primera quinzena del mes d’abril. En el cas que no es faci la sol·licitud dins del termini previst, s’atendran les peticions a partir de les disponibilitats d’instal·lacions que existeixin desprès de concedir els horaris.
Les sol·licituds s’han de fer a la regidoria d’Esports.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: