Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Santa Fe millora el servei de subministrament d’aigua amb una campanya de detecció de fuites

L’empresa concessionària del servei, CASSA, realitza campanyes de detecció de fuites a la xarxa de manera preventiva per garantir la màxima eficiència en el servei.

L’actuació, a més de les inspeccions visuals i mitjançant el geòfon, que permet auscultar possibles fuites sota terra, consisteix també en l’anàlisi de les dades obtingudes del control d’aigua subministrada a la xarxa respecte el mateix període de l’any anterior.
Fruit d’aquests treballs, que s’han pogut realitzar de manera més eficient i ràpida gràcies a les millores en la sectorització i la instal·lació de noves vàlvules efectuades a Santa Fe a principis de 2015, s’ha detectat diverses incidències ocultes en la canonada del carrer Escoles. La setmana passada, es van dur a terme les obres d’obertura de la vorera del carrer per tal de procedir a reparar les incidències, deixant-les resoltes.
CASSA gestiona el servei municipal d’aigües de Santa Fe des de l’any 2006. A la zona del Penedès, també presten servei als municipis de Subirats, Sant Martí, Puigdàlber, Avinyonet, Pla, Castellví de la Marca i Santa Oliva.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: