Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Pere de Riudebitlles celebrarà el 8 de març tot recordant les dones que van lluitar per la justícia i les llibertats democràtiques

El divendres de la setmana que ve, 4 de març, tindrà lloc a Sant Pere de Riudebitlles el Sopar de la dona. Serà a les nou a la sala del Centre Cultural i Recreatiu i cal inscripció prèvia, que es pot fer efectiva fins dimecres a les Escoles Velles al preu de 10 euros.

Aquest any s’hi presentarà l’entitat Amical Ravensbrück, que ha nascut amb la voluntat de donar testimoni del que va ocórrer als camps de concentració nazis. A l’inici del sopar intervindran membres d’aquesta entitat. El sopar també comptarà amb diverses actuacions a càrrec de dones del poble. Els beneficis del sopar es destinaran al fons d’ajut d’Amical Ravensbrück.

En la mateixa línia, les activitats relacionades amb el 8 de març continuaran dissabte a les 12, a la biblioteca, amb la xerrada de la periodista Rosa Vendrell sobre Neus Català Seguim aprenent de tu.

Finalment, el diumenge 6, hi haurà un recital de poesia i música de la dona amb la participació dels alumnes de l’Escola de Música de l’Alt Penedès i les escoles Sant Jeroni i l’Estel. Serà a les sis de la tarda a les Escoles Velles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: