Dimarts, 26 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Martí inicia l’estudi sobre la densitat de senglars al municipi

En la darrera Junta de Govern de l’ajuntament martinenc, celebrada dijous passat, es va aprovar el pressupost per a realitzar l’estudi que és de 3.327 euros.

L’estudi, que va a càrrec de l’empresa Ambients, ha de determinar la densitat real de senglars al municipi i la seva càrrega i al mateix temps, proposar solucions. L’estudi tindrà una durada d’entre 2 i 3 mesos.
Recordem que l’Alcalde de Sant Martí Sarroca, Antoni Ventura, vol abordar la problemàtica que genera el creixement de la població de senglars d’una manera “més ètica”, descartant la caça. Una de les mesures que ha adoptat ha estat denegar el permís sol·licitat per la Societat de Caçadors de Sant Martí Sarroca per al tancament de camins i pistes públics per a les batudes de caça del senglar al municipi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: