Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Òmnium Alt Penedès reprèn el cicle de cinefòrum

Òmnium Alt Penedès engega una nova temporada de sessions de cinefòrum amb la intenció de portar a Vilafranca pel·lícules en català per complir amb una de les línies de treball de l’entitat, que consisteix a potenciar i fomentar l’ús de la llengua.

Les sessions estan organitzades en col·laboració amb el Cine Club Vilafranca i es faran a la Sala Zazie del Casal de Vilafranca. El preu de l’entrada serà de 7 euros per al públic general i de 5 euros per als socis d’Òmnium Cultural i del Cine Club.
El cicle comença aquest dijous amb la pel·lícula L’adopció de Daniela Fejerman, un sòlid retrat sobre un problema social molt universal tractat de manera concreta, amb uns esplèndids Nora Navas i Francesc Garrido. El film es podrà veure dijous, a un quart de nou del vespre, i divendres, a un quart d’onze. Abans de començar la sessió de divendres es farà un recordatori per Muriel Casals, que inicialment s’havia anunciat per dijous. Posteriorment, l’actor Francesc Garrido farà una introducció a la pel.lícula i seguidament es projectarà. Aquesta vegada, excepcionalment, els socis de les dues entitats organitzadores tindran entrada lliure a totes dues sessions.
Les següents sessions seran el divendres 18 de març amb la projecció de El virus de la por de Ventura Pons i el divendres 15 d’abril, que es projectarà Game Over d’Alba Sotorra.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: