Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Olesa de Bonesvalls aprova un pressupost d’1,8 milions d’euros per al 2016

Amb el suport dels dos grups del govern (PSC i ERC), l’abstenció de CDC i el vot en contra del GOOB-FIC, el ple municipal de l’Ajuntament d’Olesa de Bonesvalls va aprovar, divendres passat, el pressupost municipal per aquest any que ascendeix a 1.864.000 euros, un 10% menys que l’any passat.

El reforç i millora dels serveis municipals bàsics serà la gran prioritat per a aquest 2016. El capítol destinat a inversió és molt ajustat, amb una partida de 71.000 euros, que es destinarà al manteniment de franges de protecció i a la remodelació de les oficines municipals com a principals projectes.
La partida d’atenció a urgències socials creix un 13% per la cessió a aquest concepte que fa el regidor Jesús Montaner de la seva retribució per assistència als òrgans de govern, incrementen les subvencions a l’AMPA, així com a les entitats culturals i esportives locals i disminueix un 8% el capítol destinat a despesa corrent. El pressupost també recull l’increment de l’1% en les retribucions del personal municipal i la recuperació de la paga extra del 2012.
El GOOB va lamentar la manca de planificació i va qüestionar el cost real d’algunes inversions, com el manteniment de franges antiincendis. Per la seva banda, CDC va lamentar que la partida d’inversió no deixa marge a l’oposició per a presentar propostes i també es va mostrar contrària a l’increment del personal municipal i les ampliacions horàries dels treballadors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: