Dijous, 30 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Neus Mar presenta “Aigua de Flors” en un auditori del Fòrum Berger Balaguer ple

El concert aquest diumenge a la tarda servia per inaugurar el segon Festival de Música i Veu que organitzen la Fundació Pinnae i Joventuts Musicals de Vilafranca.

Neus Mar presentava a Vilafranca el seu darrer treball, “Aigua de flors”, que com ella mateixa explicava tot just abans d’iniciar el concert mantenia el seu contacte amb l’havanera, però amb una instrumentació més rica.
Neus Mar acompanyada d’Emilio Sánchez, guitarra, Florenci Trullàs, violí, Ivó Oller, trompeta, Pep Rius, contrabaix i Toni Gadea, percussió va mostrar la versatilitat de la seva veu en un concert que va satisfer els qui van omplir l’auditori del Fòrum Berger Balaguer en la primera sessió d’aquest cicle Música i Veus que tindrà continuïtat amb la participació entre altres per exemple de la Sant Andreu Jazz Band, la cantant Judit Neddermann o els Blaumut que tancaran el cicle.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: