Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Espinguet convoca els ex cantaires al sopar del 50è aniversari amb l’objectiu de reunir totes les generacions que han passat per la coral

La celebració del 50è aniversari de la coral infantil L’Espinguet continua aquest 2016 amb un dels actes més rellevants.

La comissió que s’ha encarregat de confeccionar el programa dels 50 anys convoca tots els ex cantaires a un sopar el proper divendres 4 de març a les nou del vespre. Els participants es trobaran al Claustre de Sant Francesc per anar plegats cap a l’Hotel Domo, on tindrà lloc el sopar. Per participar cal fer un ingrés de 20 euros abans del 24 de febrer al número de compte habilitat per a l’ocasió.

La comissió espera que el sopar sigui multitudinari i superi els 150 participants del sopar del quarantè aniversari. L’objectiu és que hi hagi representades totes les generacions que han passat per la coral.

La comissió està fent arribar la informació relativa al sopar a través de les xarxes socials, Whatsapp i Facebook, tot aprofitant imatges antigues de la coral com a reclam. D’altra banda, els ex cantaires també estan convidats a cantar per celebrar el 50è aniversari al tradicional concert de Sant Jordi de L’Espinguet.

Entre els actes més destacats del 50è aniversari, hi ha hagut la cantata Peter Pan i el sopar d’ex directors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: