Dissabte, 13 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’alcalde ha rebut una representació de l’alumnat que va participar a la darrera Fira del Gall

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, acompanyat de la regidora de Promoció Turística, M. Dolors Rius, ha rebut al Saló de Plens de l’Ajuntament els nens i nenes de les diferents escoles de Vilafranca per haver participat en l’elaboració dels treballs exposats a la rambla de Nostra Senyora amb motiu de la celebració de la Fira del Gall.

Una representació dels cursos de 1r i 2n amb els seus mestres han recollit els obsequis per als centres escolars, en agraïment per la seva contribució artística.
L’alcalde els ha felicitat per la seva exposició, que és molt visitada, ja que són moltes les persones que durant la Fira del Gall travessen la rambla de Nostra Senyora decorada amb els seus treballs plàstics, i també molts vilafranquins que poden veure l’exposició en els dies previs i posteriors al certamen. Regull els ha explicat que la Fira del Gall és una de les convocatòries més multitudinàries i que la ciutat rep molts visitants, generant molta activitat econòmica.
Representants dels alumnes de totes les escoles de Vilafranca ha recollit un obsequi en agraïment a la seva participació i s’han fotografiat amb l’alcalde i la regidora. Dolors Rius ha explicat també que enguany l’exposició dels treballs escolars a la rambla s’ha allargat fins el dia 11 de gener, responent a una petició que s’havia fet arribar a l’organització de la Fira del Gall des dels mateixos centres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: