Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos programa tallers d’educació alimentària

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos organitza, aquest mes de febrer un seguit de tallers per oferir orientació educativa en qüestió alimentaria.

Les sessions són una iniciativa de la pediatra Imma Pablos i la infermera Eva Casan, del CAP del municipi, i estan destinades a les famílies i es faran des de la perspectiva nutricional, relacional i econòmica basada en el principis de la criança positiva.
Els tallers es duran a terme els dimarts 16 i 23 de febrer, de 10 a 12 del matí, a la Ludoteca, per a famílies d’infants de 0 a 2 anys i els dimarts 16 i 23 de febrer, de 3 a 5 de la tarda, a l’escola Dr. Samaranch, per a famílies de nens i nenes de 3 a 6 anys.
Els tallers són gratuïts però per participar-hi cal apuntar-se a l’Ajuntament abans del 9 de febrer. Les places són limitades a 15 famílies com a màxim i en les inscripcions tindran prioritat per a famílies empadronades al municipi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: