Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de la Granada es reuneix amb els Mossos per acabar amb les festes il·legals

L’Ajuntament de la Granada s’ha reunit amb els Mossos d’Esquadra i els propietaris de la finca el Cortei, situada al terme municipal granadenc, amb l’objectiu d’establir una sèrie de mesures per evitar que es tornin a repetir festes il·legals en aquest indret, tal i com va succeir durant el primer cap de setmana del mes de febrer.

De fet, el consistori ja s’havia reunit en anterioritat amb els Mossos per evitar que aquesta situació, que l’Ajuntament considera intolerable, es tornés a repetir perquè ja s’havien donat casos, mesos enrere, causant el conseqüent malestar als veïns de la zona.
Amb tot, l’Ajuntament recorda que la festa en qüestió va tenir lloc en una finca particular i no en un espai públic, delimitant així el grau de maniobra del propi consistori per aturar-la en el moment en què es va produir. També remarca que els organitzadors de la festa no disposaven de cap permís ni llicència per a realitzar-la i que, de fet, els propietaris tampoc ho havien autoritzat ni en sabien res.
Amb tot, el consistori granadenc confia en què les actuals gestions serveixin per acabar d’una vegada per totes amb la realització d’aquestes festes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: