Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de la Granada aprova un pressupost d’1,9 milions d’euros

La proposta econòmica de l’equip de govern de l’Entesa va rebre el suport del regidor d’ERC. La resta de l’oposició, els quatre representants de CiU i el del PSC, van votar-hi en contra.

L’Ajuntament de la Granada va aprovar aquest dilluns a la nit els pressupostos per a l’any 2016, que se situen prop d’1,9 milions d’euros. La proposta econòmica de l’equip de govern de l’Entesa va rebre el suport del regidor d’ERC. La resta de l’oposició, els quatre representants de CiU i el del PSC, van votar-hi en contra.
Les partides més destacades són els 190.000 euros destinats a la reforma del carrer de Dalt, els 3.000 euros destinats a partides per fer front a la pobresa energètica, i l’increment del 10% de la inversió per potenciar l’activitat cultural i esportiva.
Amb tot, l’equip de govern va explicar que el pressupost està subjecte a modificar-se properament en benefici de més obres i actuacions, ja que s’està a punt de tancar la operació de la zona de la Telefònica i, a més, s’està pendent de conèixer les subvencions que es rebran enguany per part de la Diputació de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: