Diumenge, 17 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament aprova la creació del Consell de Comunicació de Santa Margarida i els Monjos

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha aprovat el reglament del Consell de Comunicació del municipi, amb l’objectiu de vetllar per la Transparència i l’equitat informativa de la institució.

El text, aprovat per unanimitat de tots els grups municipals en el plenari celebrat aquest dilluns, recull el decàleg de bones pràctiques de Comunicació Local impulsat per la UAB i estableix les característiques i funcions del Consell, així com també la seva composició, amb regidors del consistori i representants de les entitats del municipi o persones coneixedores del món de la comunicació.
El plenari va aprovar també el reglament regulador del funcionament del Registre Municipal d’Acolliments Civils, amb els vots a favor dels grups del PSC i CDC, l’abstenció de la CUP i el vot contrari d’ERC.
Pel que fa a temes d’habitatge, el ple va aprovat per unanimitat una proposta de resolució per a una política activa envers els habitatges buits que hi ha al municipi, encapçalada pels grups d’ERC i la CUP amb aportacions al text definitiu per part del PSC.
El ple va tirar endavant també una proposta de resolució presentada pel grup d’ERC per fer un reconeixement a Josep Janés i Palmira Jaquetti, dos intel·lectuals catalans les restes dels quals descansen al cementiri municipal, donat que en ambdós casos van morir al municipi en accidents de trànsit, a meitat del segle passat. El text va incorporar algunes aportacions del grup del PSC i va ser aprovat amb els vots dels grups del PSC, CUP i ERC i el vot en contra de CDC.
Les propostes de resolució del plenari les tancava una iniciativa del grup de la CUP, encapçalada també per ERC i aprovada per unanimitat, per evitar l’ús de pesticides, especialment el glifosat, en el manteniment de parcs i jardins del municipi.
Finalment i en l’apartat de mocions es va aprovar per unanimitat la moció presentada pel PSC de rebuig al Pla Hidrològic Nacional de l’Ebre, amb algunes incorporacions al text per part del grup de la CUP.
La darrera de les mocions la va presentar el grup de la CUP per demanar el suport al referèndum 3+2 i va ser aprovada també per unanimitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: